11.3.10

"Η περηφάνια με κατακλύζει"!


Λάβαμε το παρακάτω email από συμφοιτητή μας σχετικά με την ανάρτηση "Καταγγελίες φοιτητών για "φακελάκια" μεταξύ σπουδαστών-καθηγητών!" που αφορά κυρίως το τμήμα Ηλεκτρολογίας:



"Δεν καταλαβαίνω με ποιο πρόσχημα γίνεται επαναληπτική εξεταστική στα 3 μαθήματα του καθηγητή ο οποίος κατηγορήθηκε ότι χρηματίζεται εδώ και χρόνια. Έχει ξεκινήσει ΕΔΕ? Έχει βγει απόφαση εις βάρος του και έχουν βρεθεί ποιοι ήταν οι σπουδαστές που τα έχωσαν χωρίς άλλη λύση στον ορίζοντα ώστε να πάρουν πτυχίο?

Με αυτή την απόφαση μόνο οι σπουδαστές που πέρασαν κάποιο από τα μαθήματα πλήττονται που θα πρέπει να πάρουν πάλι άδεια από τις δουλειές τους (γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν πια αφού είναι σε μεγάλα εξάμηνα). Χώρια η αγωνία!

Και ποιος τους λέει ότι... αυτή τη φορά θα περάσουν το μάθημα? Πότε ρε θα γίνει αυτό το ΤΕΙ σωστό ίδρυμα?5-6 εκμεταλλευτές και καμιά 30 παραταξιακοί που μόνο να μας παίρνουν τα αυτιά ξέρουν…Όταν έρχεται η ώρα κάποιος να μιλήσει όλοι ξαφνικά χάνουν τη λαλιά τους…Ξεφτιλισμός είναι αυτό για μένα…Έχει ξεφτιλιστεί το όνομα της σχολής και μαζί και των σπουδαστών και αποφοίτων της, την ώρα που έρχεται το Νομοσχέδιο για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων απέναντι στις Πολυτεχνικές σχολές….

Εμείς αυτό έχουμε να επιδείξουμε μάλλον…2-3 που τα παίρνουν, 6-7 που μπορούν να κάνουν κάτι αλλά δεν ενδιαφέρονται και ένα μάτσο πρόβατα που προσπαθούν για το πτυχίο…
Αυτό φίλοι και φίλες είναι το ΤΕΙ Λάρισας…Χαίρομαι πολύ που σπουδάζω εκεί..
Η περηφάνια με κατακλύζει! "


3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος11/3/10 19:29

    H επανάληψη αυτής της εξεταστικής είναι παράνομη, πέρα από άδικη. Αλλά κανείς σας δεν ξέρει τα δικαιώματα του μάλλον.

    "φίλος από ΣΤΕΦ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to tei larissas apo tote pou spoudazo ego ekei sdo sigekrimena emplekete sinexeia me apates . px. iparxei ena aneksigito katestimeno metaksi ton kathigiton k ton vismatouxon foititon, oi kathigites p.x oi perissoteroi asxolountai me to image tous. ti na po? kaneis den kani tipora giati kanenas den einai diatithemenos na riksei ena epipedo xamilotera tin kapitalistiki tou pleyra, mipos k skeftoun sinathropous k synepeies epi tou mellontos. tromeri i athliotis tou tei kathos k ton estion tou tei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/10 01:02

    mi masate. exoume dikaiomata pantou . yparxei i foititiki merimna stin opoia ginontai kataggelies gia na eleghthoun katastaseis. sygkekrimena Andrea Papandreou 37 marousi tk 15180 tmima foititikis merimnas…
    pros

    Ifipourgos proedros me dikaiologitika oso to dynaton isxira gia na tin ilopoiisi ton elegxon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.