17.3.10

Από τη σημερινή Συνέλευση στο ΤΕΙ Καρδίτσας...

Από σήμερα καλωσορίζουμε στο blog μας τους συμφοιτητές μας από το Παράρτημα Καρδίτσας...

Συνέλευση όλων των τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου στα Τ.Ε.Ι. στην Καρδίτσα στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Δασοπονίας.

Κύρια θέματα ήταν οι προβληματισμοί των φοιτητών της Δασοπονίας που εμφανίζονται με τις επερχόμενες αλλαγές που σχεδιάζει να κάνει το τμήμα Δασοπονίας ως προς το πρόγραμμα σπουδών (το νεό προγράμμα θα γίνει παλιό και στην θέση του έρχεται νέο), το Πάσχα φυσικά, και πότε θα κλείσουν οι σχολές δίχως να υπάρχει το συνηθισμένο μπάχαλο με το θέμα των απουσιών, το πότε θα μοιραστούν τα συγγράμματα στους φοιτητές και... τέλος τι θα γίνει επιτέλους με τη σχολή Διαιτολογίας αφού τα παιδιά καλά ήρθαν να σπουδάσουν αλλά κτίριο να τους στεγάσει δεν υπάρχει!

Επίσης, εκπρόσωπος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων σχολίασε το γράμμα - καταγγελία που εστάλη στο blog troktiko, συμφώνησε με όσα αναφέρονται και επισήμανε πως όσα γράφτηκαν φαίνεται ότι είναι "λόγια" καθηγητή και όχι κάποιου φοιτητή του τμήματος...



Τέλος, αύριο Πέμπτη 18 Μαρτίου ορίστηκε εκ νέου συνέλευση από το φοιτητικό σύλλογο μόνο για τους φοιτητές Δασοπόνους για να συζητηθεί αναλυτικά το μείζον θέμα του νέου προγράμματος.

Ανταποκριτής από Καρδίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.