2.11.12

Εργαστήριο συμβουλευτικής για τεχνικές σύνταξης βιογραφικού σημειώματος

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λάρισας, στο πλαίσιο των δράσεων λειτουργίας και αναβάθμισης του γραφείου συμβουλευτικής, υλοποιεί μια σειρά εργαστηρίων συμβουλευτικής (workshops A-D).
Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 (Εργαστήριο Ε3 ΔΔΕ) θα πραγματοποιηθεί το Workshop Α “Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος”στη Λάρισα.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο συμβουλευτικής (Workshop A)  απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΤΕΙ Λάρισας. Αποτελεί το πρώτο από μια σειρά εργαστηρίων για την ομαδική προετοιμασία φοιτητών σε θέματα επαγγελματικής οργάνωσης και σχεδιασμό καριέρας. Αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει  τους σπουδαστές ως προς τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος. Απώτερος στόχος είναι να βοηθήσει τους αποφοίτους του ΤΕΙ Λάρισας στη μελλοντική εξέλιξη και σταδιοδρομία τους, διευκολύνοντάς τους στο να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το  Workshop A να υποβάλουν έως 2 Νοεμβρίου 2012  τη σχετική αίτηση συμμετοχής(http://dasta.teilar.gr/Lists/Announcements/Attachments/153/Αίτηση%20new.doc)  στο e-mail career@teilar.gr
Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λάρισας, στα τηλ. 2410 684725 (Αρσενίου Χρυσή), 2410684726 (Μπουρντένας Φίλιππος).
Θα τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων εάν οι αιτήσεις υπερβούν την χωρητικότητα του εργαστηρίου. Σημειώνεται ότι όλες οι υπηρεσίες του Γ.Δ παρέχονται δωρεάν.

.