3.5.12

Ανάγκη για βοήθεια στο blog

Αγαπητοί συμφοιτητές.

Το teilarblog ξεκίνησε το 2009 δειλά-δειλά την λειτουργία του από 2 φοιτητές με όρεξη να δημιουργήσουν ένα εναλλακτικό μέσα ενημέρωσης για το ΤΕΙ Λάρισας. Εθελοντικά, χωρίς επιθυμία καμίας κερδοσκοπίας.

Σε μια εποχή που αναγκαζώσουν να ζητήσεις βοήθεια από τις κομματικές παρατάξεις, καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι ανεξάρτητο για τους συμφοιτητές μας.

Ακόμα και αν η συντακτική παρέα μεγάλωσε από τότε, σήμερα, αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο πρόβλημα για το αύριο. Τα εξάμηνα περνάνε και σιγά-σιγά κάποιοι φεύγουμε... Δεν θα μπορούμε να στηρίζουμε το blog για πάντα με τον ίδιο ζήλο.

Σήμερα, ζητάμε βοήθεια.

Ζητάμε βοήθεια από τους (για λίγο ακόμα) συμφοιτητές μας να δώσουν δύναμη στο blog ξανά.
Άτομα που έχουν την όρεξη να ασχοληθουνέ σοβαρά για διατηρηθεί το blog ζωντανό και για τα επόμενα εξάμηνα....

Το teilarblog ξεκίνησε σαν ένα βαρκάκι και κατέληξε πλοίο. Η επισκηψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. (579.000 page hits μέχρι σήμερα). Δυστυχώς οι καιροί μας έχουν κάνει όλους μονοφαγάδες. Όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν αυτοί που προσφέρουν από αυτούς που πέρνουν. Αυτό το βλέπεις και από το Forum, που αποτελεί έτσι και αλλιώς μια κοινότητα που βασίζεται στα μέλη του. Τα ενεργά μέλη κάθε εξάμηνο μειώνονται αισθητά. Οπότε τι κάνουμε;

Δεν γνωρίζω. Γνωρίζω μόνο πως δεν μπορώ να διαχειριστώ μόνος μου ένα τόσο μεγάλο φορτίο όσο περνάει ο καιρός.

Γιαυτό λοιπόν και ζητάω επιπλέον βοήθεια. Από σοβαρά άτομα, χωρίς κομματικές σκοπιμότητες και με ονοματεπώνυμο.

Αν εσύ που το διάβασες θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω στείλε email στο info(at)teilarblog.gr


.