15.5.12

Φοιτητικές Εκλογές 2012

Αύριο το πρωί γύρω στις 8:00 και μέχρι το απόγευμα στις 19:00 θα είναι ανοιχτές οι κάλπες στο ΤΕΙ Λάρισας όπως και σε όλα τα ΑΕΙ/ΤΕΙ της χώρας για τις σπουδαστικές εκλογές που και φέτος θα γίνουν με τον ίδιο τρόπο που είχαμε συνηθίσει.

Για φέτος στο ΤΕΙ Λάρισας οι μεγάλες παρατάξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ είναι γενικώς μέχρι στιγμής συγκρατημένες και δεν έχουν προκαλέσει με πολλές αφίσες, γιγάντια πανό κτλ όπως τα προηγούμενα έτη. Πιθανώς αυτό να έχει να κάνει και με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών αλλά και με την γενικότερη κατάσταση. Είναι φανερό πως η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ είναι κάπως μαζεμένες, βέβαια κανείς δεν ξέρει (μόνο οι ίδιοι) πως θα δούμε το ΤΕΙ την επόμενη μέρα, καθώς οι περισσότερες αφισσοκολήσεις γίνονται το προηγούμενο βράδυ (σήμερα) ή νωρίς το πρωί...

Σε συνδυασμό φέτος με την σημερινή αργία του Αγίου Αχιλείου που συνέπεσε πριν τις εκλογές, πολλοί φοιτητές έφυγαν από το Σάββατο για να εκμεταλευτούν το 5ήμερο, εξού και το σχετικά άδειο ΤΕΙ την χθεσινή ημέρα. Αυτός είναι και ο λόγος πως ίσως αύριο η αποχή να είναι μεγάλη.

Στις σπουδαστικές εκλογές του ΤΕΙ Λάρισας συμμετέχουν οι παρατάξεις : ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΑΡ.ΕΝ. και Μ.Α.Σ

Για να ψηφίσετε θα χρειαστείτε το πάσο σας.

.