20.4.10

"Περίεργη εξαφάνιση γραπτών από το ΤΕΙ Λάρισας"

Το άρθρο που ακολουθεί είναι από το ΕΘΝΟΣ on-line:

Σάλος στο ΤΕΙ της Λάρισας από τη... μυστηριώδη εξαφάνιση των γραπτών συγκεκριμένων μαθημάτων του τμήματος Ηλεκτρολογίας.

Ο υπεύθυνος καθηγητής κατήγγειλε ότι τα γραπτά χάθηκαν ή κλάπηκαν από το γραφείο του, ενώ ο ίδιος εκπαιδευτικός είχε κατηγορηθεί πριν από δύο μήνες για χρηματισμό (!). Για την υπόθεση εκείνη διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του ΤΕΙ, η οποία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που ήταν όμως ανώνυμη και έγινε μέσα από γνωστό blog ο καθηγητής ζητούσε χρήματα από τους σπουδαστές προκειμένου να τους περνάει στα μαθήματα που δίδασκε.
Η περίεργη κλοπή των γραπτών οδήγησε το συμβούλιο του ΤΕΙ να ακυρώσει την εξεταστική και να ζητήσει την επανάληψή της. Ετσι... τις επόμενες μέρες οι σπουδαστές του τμήματος Ηλεκτρολογίας της Σχολής Τεχνολόγων Εφαρμογών θα εξεταστούν εκ νέου στα μαθήματα: Ηλεκτρονικά 1, Ηλεκτρονικά 2 και Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου 1, τα οποία διδάσκει ο συγκεκριμένος καθηγητής. Πληροφορίες λένε ότι τις εξετάσεις θα διενεργήσουν άλλοι εκπαιδευτικοί του ΤΕΙ Λάρισας.
Η πληροφορία αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι όμως εξέφραζαν επιφυλάξεις μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Το ΤΕΙ Λάρισας και η διοίκησή του έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν αποδέχονται συμπεριφορές που θίγουν το κύρος, την αξιοπιστία και τον ρόλο του στην ανώτατη εκπαίδευση και την κοινωνία»
, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΤΕΙ που εκδόθηκε μετά την καταγγελία.

ΕΘΝΟΣ on-line
9/4/2010


Σχόλιο: Πραγματικά το έχουν αποδείξει διαχρονικά!...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.