21.4.10

Κατάληψη;;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από στόμα σε στόμα την Τρίτη το πρωί έγινε συνέλευση στη ΣΤΕΦ κατά την οποία αποφασίστηκε να γίνει κατάληψη την Τετάρτη και την Πέμπτη! Βέβαια αύριο πρωί θα γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Όσον αναφορά την Πέμπτη 22/4, η ΟΣΕΠ-ΤΕΙ έχει ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην απεργία την ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ εκτιμώντας τη συνολική πολιτική κατάσταση της χώρας, θεωρεί ότι η κρίση γίνεται αφορμή για κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων, δραστική μείωση των αποδοχών των εργαζομένων και επεμβάσεις διεθνών οργανισμών στην οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου.

Η ΟΣΕΠ-ΤΕΙ είναι ενάντια σε αυτά τα μέτρα και τις πολιτικές, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 22/4/2010 και καλεί τους Συλλόγους Ε.Π. να συμμετέχουν μαζικά σε αυτές.


Στην ανακοίνωση της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ υπογράφει και ο γραμματέας Κυριάκος Τσινίδης ο οποίος είναι δικός μας, Καθηγητής Εφαρμογών στο ΤΕΙ Λάρισας!

Αύριο το πρωί θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες!!
Περιμένουμε και τα emails σας για ότι πληροφορίες έχετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.