3.12.09

Απονομή Υποτροφιών

Νοέμβριος 2009

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος συνεχίζοντας, για έβδομη χρονιά, τον θεσμό των υποτροφιών που έχει καθιερώσει αποφάσισε, για το ακαδημαϊκό έτος 2009, να υπάρξει στενότερη συνεργασία με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να χορηγηθούν υποτροφίες σε πτυχιούχους ΑΕΙ / ΤΕΙ για μεταπτυχιακή εργασία στοχευόμενες σε συγκεκριμένα θεσμικά θέματα.

Οι υποτροφίες χορηγήθηκαν:

Στην κα Αλεξάνδρα Χαρμπή, 23 ετών, κάτοχος πτυχίου «Οικονομικής Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής» του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό 8,31.

Εκπονεί την μεταπτυχιακή της εργασία στο θέμα:
«Εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Ελληνικής αγοράς πετρελαιοειδών και ο ρόλος του Κράτους (π.χ. της Επιτροπής Ανταγωνισμού, της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή) στη διατήρηση των κανόνων της ελεύθερης αγοράς»
στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική».

και

Στον κ. Γιώργο Γιαλούρη, 29 ετών, κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού Πολιτικού Μηχανικού του πανεπιστημίου Wayne State University, ΗΠΑ με βαθμολογική αντιστοιχία από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης, με βαθμό 8,66.

Εκπονεί την μεταπτυχιακή του εργασία στο θέμα:
«Μέθοδοι και πρακτικές για αλλαγή/βελτίωση νοοτροπίας/συμπεριφοράς των εργαζομένων σε θέματα ασφάλειας.»
στη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Η απονομή των υποτροφιών έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γ. Γεωργίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Ν. Μαμιδάκη, παρουσία Μελών του Συνδέσμου και του Γενικού Διευθυντή κ. Α. Πετριανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.