3.4.12

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ/ΦΟΡΕΩΝ /ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ»

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λάρισας, στο πλαίσιο της πράξης «Γραφεία Διασύνδεσης ΤΕΙ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση: ΕΣΠΑ 2007-2013», διοργανώνει την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 10.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων στη Λάρισα, την εκδήλωση «Ημέρα Σταδιοδρομίας» του Ιδρύματος.



Σκοπός της διοργάνωσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ Λάρισας με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα από την εκδήλωση στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές και αποφοίτους να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις, να συζητήσουν γύρω από την επιχειρηματική πραγματικότητα και την αγορά εργασίας στη Θεσσαλία, την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν την εξέλιξή τους μετά τις σπουδές.

Στο πλαίσιο αυτό το Γραφείο Διασύνδεσης καλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλία, μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και εταιρείες, φορείς και οργανισμούς που συνεργάζονται με το ΤΕΙ Λάρισας ή δραστηριοποιούνται σε θέματα εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Κάθε επιχείρηση, φορέας ή οργανισμός θα διανείμει στους φοιτητές ενημερωτικά έντυπα και θα παρουσιάσει την ταυτότητα και το έργο της εταιρείας, ενώ θα υπάρξουν και ομιλίες για γενικότερα θέματα αγοράς εργασίας. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα επιχειρήσεις που αναζητούν άτομα να ανακοινώσουν τις προσφερόμενες θέσεις και τα προσόντα που αυτές απαιτούν και να προχωρήσουν σε διαδικασία επιλογής προσωπικού (βιογραφικά, συνεντεύξεις επιλογής).

Επισυνάπτεται η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής επιχειρήσεων/ φορέων/οργανισμών.

Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς, η άμεση ανταπόκριση εκ μέρους σας και η συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας.



Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου
Νούλας Αργύριος
Καθηγητής
Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Ι. Λάρισας

Πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λάρισας στα τηλέφωνα 2410 684-725, -726 (Λάρισα) και 24410 80030 (Καρδίτσα) και τα e-mails career@teilar.gr και career.kard@teilar.gr.

.