2.4.11

Διατύπωση για το ρόλο του teilarissa blog

Μετά από κάποια σχόλια που γίναν στις αναρτήσεις εδώ και εδώ, θα ήθελα προσωπικά εγώ (ο admin ας πούμε) να σας ενημερώσω για κάποια πράγματα όσους ρίχνετε τις βολές κατά του blog μιλώντας περί συμφερώντων κ.ο.κ.

1ον: Το blog δεν πρόσχεται σε καμιά παράταξη, ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, ούτε πράσινη, ούτε κίτρινη, ούτε μαύρη. Προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε με τις παρατάξεις, αλλά με τους συμφοιτητές μας. Μερικές αναρτήσεις που ασχολούνται με παρατάξεις είναι "αναγκαστικές" όταν απασχολούν και εμάς. 

2ον: Αν θέλει μια παράταξη του ΤΕΙ Λάρισας να μας στείλει μια ανακοίνωση, θα την δημοσιεύσουμε, όποια και αν είναι αυτή η παράταξη, δεν θα το κάνουμε μόνο αν  γίνετε συνέχεια από την ίδια. Γιατί τότε δικαίως θα πει κάποιος πως έχουμε συμφέροντα να παρουσιάζουμε μόνο τις απόψεις της τάδε.

3ον: Και πάλι, το blog ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ συμφέροντα! Το blog μεταφέρει τις ειδήσεις όπως θα σας τις έλεγε ένας συμφοιτητής σας στο διάδρομο του ΤΕΙ, χωρίς εγγύηση, χωρίς πολιτική σκοπιμότητα και χωρίς δημοσιογραφική επιμέλεια! Γιαυτό και οι όποιες απόψεις φοιτητών εφόσον δεν προσβάλουν , δημοσιεύονται.

Δεν πληρωνόμαστε γιαυτό που κάνουμε, το κάνουμε μόνο γιατί γουστάρουμε.
Εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, σας ευχαριστούμε όλους...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.