28.6.11

Δελτίο Τύπου Ο.Σ.Ε.Π. ΤΕΙ

Θέμα: Συμμετοχή σε κινητοποιήσεις των Μελών Ε.Π. των ΤΕΙ στις 28 και 29 2011

Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ καλεί τα μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που οργανώνουν οι εργαζόμενοι την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου 2011, λόγω της συσσώρευσης σημαντικών Θεσμικών και Οικονομικώ προβλημάτων του κλάδου, τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση των Ιδρυμάτων μας και του ακαδημαϊκού μας έργου.

Τα αιτήματα μας για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις είναι τα παρακάτω:

Απαιτούμε:

  • Την απόσυρση της εγκυκλίου 62555/Ε5/1-6-11 του ΥΠΔΒΜΘ με την οποία επιχειρείται ο εξαναγκασμός των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών σε λουκέτο, αφου δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στην εκπαίδευση των σπουδαστών τους.
  • Τη μη εφαρμογή στα ΤΕΙ του κανόνα 5:1 για τις νέες προσλήψεις.
  • Την προώθηση της διαδικασίας των εξελίξεων των μελών Ε.Π. που έχει ανασταλεί από το Υπουργείο αδικαιολόγητα και παράνομα.
  • Το διορισμό όλων των εκλεγμένων μέλων Ε.Π. που εκκρεμεί τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς και την άμεση προκήρυξη των θέσεων που εκκενώθηκαν λόγω συνταξιοδότησης των μελών Ε.Π.
  • Την ενίσχυση της χρηματοδότησης των ΤΕΙ που υπολειτουργούν, λόγω της περικοπής του προϋπολογισμού τους σε ποσοστό μέχρι και 50%.
  • Τη διαμόρφωση ενός νέου ενιαιου ειδικού μισθολογίου στους δημόσιους λειτουργούς.
Το ΚΔΣ της ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, εισηγείται στους Συλλόγους Ε.Π. να καλέσουν τα μέλη τους σε κινητοποίηση την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29/6/2011 , με τη μορφή που οι Σύλλογοι Ε.Π. θα επιλέξουν και θα εξειδικεύσουν.

Ο Πρόεδρος: Γιάννης Τσάκνης (Καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας)
Ο Γραμματέας: Κυριάκος Τσινίδης (Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Λάρισας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.